Följ Bonnier Magazines & Brands

STYLEBY firar tre år med ny design

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2014 13:00 CET

Prisbelönta modemagasinet STYLEBY får en helt ny design i samband med sin jubileumsutgåva. Nya numret finns i butik från den 27 mars.

STYLEBY har på kort tid lyckats hitta sin nisch och sina läsare i en konkurrensutsatt bransch. Idag har magasinet en totalupplaga på cirka 30 000 ex (enligt TS Helår 2013) med prenumeranter i ett 30-tal länder.

STYLEBY startades 2011 av Jonna Bergh som chefredaktör och Elin Kling som Creative Director. Ett modemagasin för moderna kvinnor med ett stilsäkert innehåll bestående av mode, trender, skönhet och stil. Magasinet lockade snabbt en stor skara modeintresserade läsare och prestigefulla annonsörer.
– Våra kunder förväntar sig – med rätta – mycket av sitt favoritmagasin. Nu gör vi en formmässig uppdatering för att ännu bättre ta vara på den höga modegraden, magasinets kreativa gnista och det innehåll som gjort STYLEBY så väl mottagen hos läsare och annonsörer. Innehållsmässigt kommer inte magasinet att skilja sig från tidigare, säger Jonna Bergh, chefredaktör.

2011 blev STYLEBY utnämnd till Sveriges bästa nya tidskrift av tidningen Resumé, och Elin Kling fick pris för sitt arbete med STYLEBY vid Tidskriftsgalan 2012.
– Vi har ett fungerande koncept och fortsätter att fokusera på stil, och erbjuda det senaste inom mode och skönhet. Den personliga avsändaren samt fokus på den personliga stilen kommer alltid vara en viktig del av STYLEBY, säger Elin Kling.

Den nya designen är framtagen av Art Director Nina Oja, som har varit AD för bland andra King och Glamour, och som också tog fram STYLEBYs tidigare form.
– Den tidigare formen satte verkligen ner foten, medan den nya looken bjuder in med sitt ljus. Typsnitten är lugnare och mjukare och vi ger mer plats åt våra fina bilder. Låter det klassiskt? STYLEBY kommer alltid vara allt annat än det. Vi pressar framåt, säger Nina Oja.

STYLEBYs redaktion består av Jonna Bergh, chefredaktör, Elin Kling, Creative Director och modechef, Nina Oja, AD, och Columbine Smille, moderedaktör. Publisher är Åsa Rydgren.

För mer information:
Jonna Bergh, chefredaktör STYLEBY, jonna@styleby.nu, 08-736 56 20


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.