Följ Bonnier Magazines & Brands

Henrik Schyffert porträtterar Håkan Hellström (i text & bild)

Pressmeddelande   •   Mar 21, 2013 13:00 CET

En av Sveriges absolut mest framgångsrika artister, Håkan Hellström, är aktuell med sin nya platta ”Det kommer aldrig va över för mig”.
Henrik Schyffert tillhör sedan många år Sveriges absoluta humorelit och har den senaste tiden regidebuterat med ”Allt faller” för TV4. Han är även en engagerad amatörfotograf.

För STYLEBY har Henrik Schyffert exklusivt porträtterat Håkan Hellström i både text och bild. Storyn publiceras i kommande numret som finns i butik 26 mars.

Utdrag ur Henrik Schyfferts intervju med Håkan Hellström i STYLEBY:

HS: Har du någon gång medvetet sökt ett misslyckande för att hitta något nytt?
HH: Nej. Aldrig. Jag gör alltid så bra jag kan, hela tiden. Jag skulle aldrig försätta mig i en situation som ska gynna kreativiteten för att den är så jävla bluesig. Att vara risig för att utforska botten … Nix! Jag vill upp till toppen! Jag vill få massage, titta på bra filmer och ha det bra. Livet har mörka sidor ändå, jag behöver inte söka upp dem.
HS: Men rockvärlden är väl en av de sista bastionerna där mannen får försaka familj och allt för konsten?
HH: Det där är skit. Det är verkligen bara skit. Jag är en närvarande pappa som hämtar på dagis. Jag skiter i rock-klichéerna. Jag vet att jag fördärvar bilden av mina grejer för vissa genom att säga att jag är familjeman, men jag bryr mig inte.

***
HS:
Det här med att du är så söt, Håkan? Har det hjälpt dig?
HH: Tycker du verkligen att jag är söt? Vad roligt, Henrik, det gläder mig! Men om jag försöker besvara den här frågan så blir det ju Ranelid direkt. Jag kan inte göra det.
HS: Men det kan du väl göra? Även om du inte är trygg i allt du gör, så verkar du ju vara så trygg med ditt utseende och så där? Och du är ju väldigt söt.
HH: Åh, vad härligt detta är! Alltså … Jag tycker ju inte att jag är snygg. Ibland när jag ser bilder så kan jag bli förvånad över hur bra de är. Då tänker jag ”Ojojojoj, folk kommer att bli besvikna när de ser mig i verkligheten”. Att de tänker att ”den där personen ser ut som Håkan Hellström – men han är lite fulare”. Men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte blev glad när du säger så.

FÖR MER INFORMATION:
Jonna Bergh
Chefredaktör STYLEBY
08 736 56 20

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.