Följ Bonnier Magazines & Brands

Hem&Antik bjuder in till årets fyndfest!

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2018 20:19 CEST

Tusentals besökare trängs i Solnahallen under Antikdagen. Foto: Anders Norrsell

Lördagen den 13 oktober har det blivit dags för Hem&Antiks stora fyndfest Antikdagen att slå upp portarna för trettonde året. Omkring 200 utställare från olika delar av landet säljer antikt och retro av hög kvalitet – från 1700-talsböcker till 1950-talsporslin.

Antikproffs trängs med nyfikna second hand-köpare runt borden med antikviteter, retro och samlarprylar i Solnahallen. Även några av landets främsta antikexperter cirkulerar i lokalen för att under dagen utse de bästa utställarborden.

– Antikdagen har gott rykte i branschen. Hit kommer välkända antikexperter och antikhandlare varje år, för de vet att här kan de hitta riktiga guldkorn. Kvaliteten på föremålen är ovanligt hög, för det är bara privatpersoner med ett genuint intresse för antikt och retro som ställer ut. Jag kan utlova stora chanser att hitta fantastiska fynd – dessutom till bra priser, säger Cecilia Lindblom, chefredaktör för tidningen Hem&Antik som arrangerar det populära evenemanget.

Antikdagen har blivit en mötesplats för alla som gillar gamla saker, här träffar man likasinnade och utbyter både erfarenheter och prylar. Det är en trevlig stämning där alla utställare gärna delar med sig av sina gedigna kunskaper.

Vad ska man då satsa på just nu?

– Mycket är väldigt prisvärt. Allmoge, silver och Stig Lindberg-prylar har alla sjunkit i pris de senaste tio åren. Men det viktigaste är ändå att köpa sånt man gillar, saker man kan leva med, och strunta i tillfälliga trender, menar Cecilia Lindblom.

Besökare kan även träffa Hem&Antiks redaktion i vimlet ­­– och bli fotograferade med sina fynd i fotohörnan.

Välkommen till årets största fyndfest!

Fakta om Antikdagen
Datum:
13 oktober kl 11–16 (prenumeranter på Hem&Antik kommer in redan kl. 09.30)
Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna, Stockholm
Inträde: 100 kr förköp online, 120 kr i entrén (80 kr för prenumeranter online eller i entrén). Förköp, gå in på www.hemochantik.se/antikdagen

För mer information kontakta:Lena Sjödell, projektledare, 0705-10 27 84, lena@sjodell.se

Cecilia Lindblom, chefredaktör för Hem&Antik, 08-736 52 03, cecilia.lindblom@hemochantik.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.