Följ Bonnier Magazines & Brands

Hem & Antik bjuder in till årets fyndfest!

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2017 10:51 CEST

Härliga bilder från Antikdagen 2016

Lördagen den 7 oktober har det blivit dags för Hem & Antiks stora fyndfest Antikdagen att slå upp portarna för tolfte gången. Drygt 200 utställare från hela landet säljer antikt och retro av hög kvalitet – från 1700-talssilver till 1950-talstextilier.

Antikproffs trängs med nyfikna second hand-köpare runt borden med antikviteter, retro och samlarprylar i Solnahallen. Även några av landets främsta antikexperter cirkulerar i lokalen för att under dagen utse de bästa utställarborden.

– Antikdagen har gott rykte i branschen. Hit återvänder välkända antikexperter och antikhandlare varje år, för de vet att här kan man hitta riktiga guldkorn. Kvaliteten på föremålen är ovanligt hög, för det är bara privatpersoner med ett genuint intresse för antikt och retro som ställer ut. Jag kan utlova stora chanser att göra fina fynd – dessutom till bra priser, säger Cecilia Lindblom, chefredaktör för tidningen Hem & Antik som håller i det populära evenemanget.

En av mässans mest erfarna utställare är Mats Eliasson, från Stockholm. Han har varit med många gånger, och även kammat hem pris för bästa utställarbord flera gånger.
– Jag tänker ofta ut ett speciellt tema, antingen en färg eller en kategori med prylar. Jag vill göra något annurlunda, något som sticker ut!

Mats har också ett tips till alla som vill göra fynd:

– Köp det du tycker om och strunta i trender eller vad som är hett i samlarkretsar!

Givetvis kan du som besökare även träffa Hem & Antiks redaktion i vimlet ­­– och varför inte passa på att fotografera dig med dina fynd i vår fotohörna!

Välkommen till årets största fyndfest!

Fakta om Antikdagen
Datum:
7 oktober kl 11–16 (prenumeranter på Hem & Antik kommer in redan kl. 09.30)
Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna, Stockholm
Inträde: 100 kr (80 kr för prenumeranter)

För mer information kontakta:Lena Sjödell, projektledare
0705-10 27 84, lena@sjodell.se

Cecilia Lindblom, chefredaktör för Hem & Antik
08-736 52 03, cecilia.lindblom@hemochantik.se

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.