Följ Bonnier Magazines & Brands

Gina Tricot gör True Native-kampanj och magasin med Styleby

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2017 08:20 CEST

Svenska modemärket Gina Tricot fyller 20 år, och firar med att göra ett magasin som går ut tillsammans med modemagasinet Stylebys höstnummer och till Damernas Världs läsare.
– Ett lyckat samarbete för både Gina Tricot och Styleby, säger Jonna Bergh, chefredaktör för Styleby.

I specialutgåvan som nu är ute i butik tillsammans med Styleby berättar Anette och Jörgen Appelqvist historien om hur familjeföretaget och varumärket Gina Tricot föddes 1997 i Borås i Västergötland, och hur det gick till från att de tog sina första steg till att bli en självklar del i varje statsbild, garderob och i det svenska modelandskapet. I numret medverkar dessutom välkända Gina Tricot-modeller som norska Pernille Holmboe, svenska Frida Gustavsson och Cecilia Forss.

- Verkligen roligt att Gina Tricot ville göra det här jubileumsmagasinet, de är verkligen en fröjd att arbeta tillsammans med! De var duktiga på att kommunicera vad de ville ha ut av projektet, men de vågade också lita på våra idéer. Ett lyckat samarbete för både Gina Tricot och Styleby, säger Jonna Bergh, chefredaktör för Styleby.

Gina Tricot har samarbetat tidigare med modemagasinet Styleby och gjorde en omfattande kampanj förra året där man bland annat integrerade Styleby med Gina Tricots webbshop. Med det ökande trycket på true native-kampanjer så växer native-avdelningen hos Bonnier Magazines & Brands rejält. I dagarna började Frida Åberg, tidigare Client director på mediebyrån Phd, som ny övergripande chef för både Creative Studio och Analys.

– En viktig del i vårt framgångsrika arbete med true native är vårt nära samarbete med redaktionerna i alla våra kanaler. Samarbetet med Gina Tricot är ett lysande exempel på hur kommunikation i rätt miljö och i rätt form ger fantastiskt resultat, säger Frida Åberg.

Styleby lanserade nyligen nio nya influencers på sin sajt styleby.nu och trycket från annonsörer har varit rekordartat.

– Otroligt kul att se vilket starkt varumärke Styleby är på marknaden där Jonna Bergh gör ett fantastiskt jobb med varumärket. Det känns verkligen underbart att nu växla upp vår resa in i framtiden med än fler true native-samarbeten, som ger perfekt relevans för våra fans och besökare, säger Frida Boisen, digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands.

För frågor kontakta

Frida Boisen, VP Digital chef & ansvarig utgivare, Bonnier Magazines & Brands, 070 300 27 40 frida.boisen@mag.bonnier.se

Jonna Bergh, chefredaktör för Styleby, Bonnier Magazines & Brands, 08 736 56 20
jonna@styleby.nu

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy