Följ Bonnier Magazines & Brands

​Fyra nomineringar till VeckoRevyns Johanna Nordström i Guldtuben 2018

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2018 14:31 CEST

Sveriges nästa humorgeni Johanna Nordström jobbar på Bonnier Magazines & Brands och är en av de med flest nomineringar i Guldtuben 2018 - den ärofyllda tävlingen för Sveriges största kreatörer i sociala medier.

TIll vardags jobbar komikern och stand up-artisten Johanna Nordström med att producera humor-videoklipp för VeckoRevyn - Sveriges största magasin och sajt för unga tjejer. Hon medverkar även i den populära politik-podden 800K tillsammans med chefredaktören Irena Pozar samt har ett av Sveriges snabbast växande instagramkonton där hon postar sina humorklipp.

Nu är Johanna nominerad till Guldtuben 2018 i kategorierna:
Årets Instagram
Årets Humor
Årets Video
Årets Stjärnskott

Hur känns det att vara nominerad?
- Det känns ju helt fantastiskt att vara nominerad i hela fyra kategorier i Guldtuben. Vilken jävla ära. Mitt hjärta slår ju extra slag för humor och att få vara nominerad som tjej i just den kategorin i en mansdominerad bransch är hur fett som helst. Jag hoppas att folk tycker att det jag gör är kul och att de känner sig ångestfria för en stund när de går in på min Instagram. Det har varit mitt mål hela vägen, säger Johanna Nordström.

Hur jobbar du när du kommer på en bra idé?
- Då går det jävligt fort. När jag kommer på en idé så är det snabbt fram med kameran och filma, gärna så fort som möjligt. Dels för att jag tror att nej nu kommer någon på den här idén också exakt just nu, jag måste hinna först! Allt är improvisation, vilket är det jag älskar att jobba med. Naturlig humor! säger Johanna.

Johannas videoklipp är oerhört populära i sociala medier. Till exempel videon om hur det är att köpa hudkräm har setts över en miljon gånger, se videon här på VeckoRevyns Facebook-sida.

- Vi är oerhört stolta över Johanna, hon är ett humorgeni och en av den nya generationens största komikerstjärnor! Det är underbart att ha en sådan briljant kreatör som en av VeckoRevyns mest framgångsrika profiler, säger Frida Boisen, VP, digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands.

Fler profiler från Bonnier Magazines & Brands som är nominerade
I februari förvärvade Bonnier Magazines & Brands influencernätverket ENT och flera profiler från nätverket är också nominerade till Guldtuben:

Årets Instagram:
Filip Dikmen

Årets Youtuber:
Viktoria Harrysson

Årets Humor:
Filip Dikmen

Årets Video:
Viktoria Harrysson – Runkar du?

Årets Brand Collaboration
Keyyo x McDonalds – Min första dag på McDonalds

Årets serie
Över bordet med Tom och Petter
Tinder Takeover

Guldtuben har funnits sen 2013 och är Sveriges största tävling för de bästa digitala kreatörerna i sociala medier i Sverige. Tävlingen avgörs lördagen den 26 maj under en gala på Annexet och direktsänds i SVT.

För frågor, kontakta:

Frida Boisen, frida.boisen@mag.bonnier.se, 0703-00 27 40.

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://bonnier-tidskrifter.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.