Följ Bonnier Magazines & Brands

Frida Fahrman blir mamas nya modeprofil

Pressmeddelande   •   Apr 01, 2014 13:00 CEST

Modebloggaren Frida Fahrman, 33, blir ny modeprofil i tidningen mama och på mama.nu, dit hon flyttar sin populära blogg.

– Frida är en riktig drömrekrytering för oss, hon stod högst upp på vår önskelista. Fridas blogg, med fokus på mode, skönhet och mammaliv, är ett fantastiskt komplement till våra andra bloggare, säger Anne Kolehmainen, webbredaktör på mama.nu.

Frida Fahrman är mamma till Nils, 19 månader, och arbetar som digital producent och exekutiv producent på Kanal 5.
– Det är lätt att bli bekväm, och sån är inte jag, jag söker ständigt nya utmaningar för att kunna utveckla mig och min blogg. Förändring är läskigt för stunden, men jäkligt kul och bra i längden och det är precis vad jag och min blogg behöver, säger Frida Fahrman.
– Min huvudsyssla kommer fortfarande vara hos Kanal 5, där jag jobbar som digital producent och med utveckling av playexklusiva produktioner. Så det är efter fyra härliga år hos dem som jag har valt att ta just bloggen vidare, för att ta den dit där jag befinner mig i mitt liv och även för att träffa rätt i den målgrupp där mina läsare också befinner sig och den möjligheten har jag nu hos mama.

Frida Fahrmans blogg finns att läsa på mama.nu från och med 1 april. Hennes nuvarande läsare kommer att känna igen sig även fortsättningsvis, lovar Frida.
– Basen ska vara densamma som tidigare med främsta fokus på mode, men liksom tidigare med inslag av skönhet, frisyrer, resor, barn, livsstil och såklart full av inspiration och en viss igenkänning inom dessa områden.

Frida Fahrman kommer också att synas som modeprofil i tidningen mama.
– Vi är jätteglada att Frida kommer till oss på mama. Hon är redan en stark modeprofil och vi tror att hon kommer att passa väldigt bra in hos oss, säger Rebecka Edgren Aldén, chefredaktör på mama.

För mer information, kontakta:
Rebecka Edgren Aldén, chefredaktör mama, på tel 08-736 50 76, rebecka@mama.bonnier.se
Anne Kolehmainen, webbredaktör mama.nu, på 08-736 59 73, anne.kolehmainen@bt.bonnier.se

mama.nu besöks av cirka 240 000 unika besökare i veckan och har totalt tolv bloggare, bland andra Carin da Silva, Jenny Strömstedt, Kitty Jutbring och Ann Söderlund. Tidningen mama kommer med 13 nummer per år och har cirka 100 000 läsare per nummer.


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.