Följ Bonnier Magazines & Brands

Feber.se är Sveriges bästa livsstilssajt

Pressmeddelande   •   Jan 24, 2014 13:15 CET

I går kväll korades Bonnier Tidskrifter-sajten Feber.se till Sveriges bästa livsstilssajt av tidningen Internetworld. Febers chefredaktör Roger Åberg är stolt över att vara ett tidsfördriv.

Nättidningen Internetworld utsåg i torsdags kväll, den 23 januari, Sveriges bästa sajter. Vinnaren i kategorin Årets bästa livsstilssajt blev Feber.se med följande motivering:
”Det moderna livsstilsmagasinet. En sajt som verkligen lever och verkar i harmoni med nätkulturens snabba strömningar. Feber-nätverket levererar digitalt tidsfördriv av internationellt snitt.”

– Jag älskar motiveringen! Vi är en av de få som vågar gå ner från de höga hästarna och inse att vi faktiskt är ett tidsfördriv och att det är det finaste man kan vara. Det perfekta tidsfördrivet levererar en blandning av aktualiteter, intressanta fakta, fascination och asgarv. Det är den mixen vi är så bra på, säger Febers chefredaktör Roger Åberg.

Han ser priset som ett kvitto på Feberredaktionens arbete.
– Våra besökare bekräftar det varje dag, och det är egentligen den finaste bekräftelsen, men det här är en riktigt fin bonus!

Det blir dock inte mycket till firande under fredagen.
– I alla fall inte fysiskt. Redaktionen befinner sig i Lund, Arvidsjaur, Sydamerika och i sjuksängen så det blir till att bita ihop och leverera innehåll så att vi kan vara det där tidsfördrivet...

Redaktionen bakom Feber.se gör även systersajten Tjock.se som under vecka 2, 2014 slog besöksrekord och ökade trafiken till sajten med 600 procent. Ökningen berodde på att en film om trafiksäkerhet som Tjock publicerade fick viral spridning på Facebook.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.