Följ Bonnier Magazines & Brands

Eva Abrahamsson tillträder som chefredaktör för Allt i Hemmet

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2013 09:05 CET

Eva Abrahamsson tar över chefredaktörsstolen på Allt i Hemmet, Sveriges första inredningstidning, från och med november.

Eva Abrahamsson är en mycket erfaren tidningsmakare med en gedigen magasinsbakgrund, bl a som framgångsrik chefredaktör på Sköna hem, publicistisk chef på Forma och VD på svenska Hachette.
– Jag är jättenöjd med att ha rekryterat en toppkraft som Eva till Allt i Hemmet. Hon är ett äkta magasinsproffs, med en otrolig fingertoppskänsla, och kommer att bli perfekt som ny chefredaktör för Allt i Hemmet, säger Claes Blom, Publisher för förlagsområdet Hem & Trädgård på Bonnier Tidskrifter.

Anna Zethraeus går vidare till nytt toppjobb inom Bonnier Tidskrifter.
– Det har varit enormt roligt och stimulerande att arbeta med Allt i Hemmet, men nu har jag fått ett fantastiskt erbjudande inom koncernen, ett toppjobb som jag absolut inte kan tacka nej till, säger Anna Zethraeus.

För vidare frågor kontakta gärna:
Claes Blom, Publisher för förlagsområdet Hem & Trädgård 08-7365095, claes.blom@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare ska Bonnier Tidskrifter erbjuda läsarna produkter som underhåller, berikar, vägleder, inspirerar – och helst överträffar läsarnas förväntningar.

Bonnier Tidskrifters verksamhet innefattar tidskriftsutgivning, kundtidningsproduktion, digitala produkter som webb och magasin för läsplattor, event böcker och kurser. Förutom Sverige har Bonnier Tidskrifter utgivning i Norge, Danmark, Holland och Belgien.

Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.