Följ Bonnier Magazines & Brands

En av världens mest kända yogaprofiler börjar blogga på amelia.se

Pressmeddelande   •   Maj 06, 2014 12:27 CEST

Svenska Rachel Brathen, en av världens mest kända yogaprofiler, börjar nu blogga på amelia.se. För första gången går det att följa henne på svenska. I dag har hon runt miljonen följare från hela världen i sociala medier.

Rachel Brathen flyttade till Aruba i Västindien 2010 och började där sin numera världsomspännande verksamhet som yogainstruktör. Hon var en av de första i världen som började yoga på surfingbräda bland annat. Hon är mest känd som sitt namn Yoga_girl, som hon heter på Instagram, och följs där av över 750 000.  

 – Rachel Brathen är en fantastisk rekrytering för oss och våra läsare, som för första gången kan följa henne på svenska hemifrån köksbordet på Aruba och ut på alla hennes resor i världen. Det känns otroligt roligt att kunna presentera en så profilerad bloggare på amelia.se i dag, säger Josefine Lind, redaktör på amelia.se.

 – Detta känns superkul, säger Rachel själv om att börja blogga på amelia.se.

Bloggen finns på: http://blogg.amelia.se/yogagirl

För ytterligare information vänligen kontakta: 


Josefine Lind, webbredaktör på amelia.se, 08 736 50 55, josefine.lind@bt.bonnier.se.

amelia.se har i genomsnitt 250 000 unika besökare i veckan och har några av Sveriges mest populära bloggare och krönikörer som profiler. Sajten når till största delen kvinnor i alla åldrar och är Sveriges näst största tidskrift på nätet. amelia är Sveriges mest lästa tidskrift för kvinnor med en räckvidd på 317 00 läsare, och en TS-upplaga på 90 400.


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.