Följ Bonnier Magazines & Brands

DV Mode blir Damernas Värld Mode

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2015 10:15 CEST

Yngre, trendigare, snabbare. Damernas Värld specialtidning DV Mode byter namn till Damernas Värld Mode och har fått uppgraderad form och innehåll. Det blir ännu mer skönhet, och nytt från i höst: herrmode!

Damernas Värld Mode, tidigare DV Mode, är Damernas Världs specialtidning om mode och skönhet. Den kommer två gånger om året, vår och höst, och är ett måste för den som vill ha koll på det allra senaste. Damernas Värld Modes läsare är de mest modemedvetna och intresserade. Här är modegraden alltid skyhög och redaktionen jobbar med de absolut bästa i branschen. Tidningen har under sina elva år rönt internationell uppmärksamhet för sin höga trendfaktor och kvalitet. 2012 vann den priset Årets oneshot på Tidskriftsgalan.

När form och innehåll nu uppdaterats har tidningen även bytt namn.
– Det är viktigt för oss att tydliggöra varumärket Damernas Värld, då vi numera arbetar på en mängd olika plattformar och sammanhang. Därför byter DV Mode namn till Damernas Värld Mode, säger Martina Bonnier, chefredaktör och modechef för Damernas Värld och Damernas Värld Mode.

I höstnumret blir det ännu mer trend och inspiration, ett snabbare tempo, men fortfarande möten och intervjuer med tongivande personer i den internationella modevärlden. Eftersom skönhet är ett ämne som bara växer och samtidigt närmar sig modevärlden lyfter vi in ännu mer doft, makeup och skönhetstrender i Damernas Värld Mode. Och nytt från och med höstens nummer: herrtrender och herrmode. Denna gång visar en av världens högst betalda manliga modeller Jarred Scott herrmodet. Redaktionen har förstås intervjuat honom också.

Som en extra bonus har modeillustratören Lovisa Burfitt tecknat en exklusiv poster som följer med tidningen.

Damernas Värld mode finns i butik 8 september.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.