Följ Bonnier Magazines & Brands

Dubbla nomineringar för Bonnier Tidskrifter!

Pressmeddelande   •   Mar 26, 2014 13:48 CET

Bonnier Tidskrifter är nominerad i Mixx Awards för Bästa digitala annonsmiljö och Bästa säljteam online. Peder Bonnier, chef för Bonnier Tidskrifter Digitala Medier, ser det som ”ett erkännande av vårt hårda arbete”.

Mixx Awards är en internationell tävling för onlinemarknadsföring och nu avgörs den för första gången i Sverige. I tävlingen, som arrangeras av IAB Sweden, har Bonnier Tidskrifter chans att vinna dubbelt.

Bonnier Tidskrifter är nominerade för Bästa digitala annonsmiljö.
– Det känns givetvis fantastiskt roligt att få ett erkännande av branschen för det stora arbete som vi har lagt ner på att bygga Sveriges bästa annonsmiljö på webben och i mobilen. Det är ett tydligt tecken på att marknaden förstår att kvalitet i annonsmiljön spelar stor roll för den effekt som annonseringen har, säger Peder Bonnier, chef för Bonnier Tidskrifter Digitala Medier.

Den andra nomineringen är i kategorin för Bästa säljteam online.
– Vi är såklart också otroligt glada över att vår relativt nya digitala säljavdelning är nominerad. Det är ett erkännande av deras hårda arbete och förmåga att sälja och inte minst leverera komplexa produkter, både kring displayannonsering och kanske framför allt inom content marketing/native produkter, säger Peder Bonnier.

Vinnarna i de fyra kategorierna utses i samband med IAB Sweden Conference på tisdag, den 1 april.

Här kan du läsa mer om Bonnier Tidskrifters annonsmiljö:
http://btdm.se/category/advertising/

För mer information, kontakta:
Peder Bonnier, chef för Bonnier Tidskrifter Digitala Medier, 08 736 50 45, peder.bonnier@bt.bonnier.se


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.