Följ Bonnier Magazines & Brands

Damernas Värld värvar Chic:s modebloggare

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2015 10:25 CET

Susanne Histrup flyttar sin framgångsrika modeblogg till Damernas Värld.
– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få börja blogga hos Damernas Värld och bli en del av Sveriges ledande modeplattform, säger Susanne Histrup.

Susanne Histrups bloggkarriär startade genom Instagram där hon la upp bilder på sin outfit. Bilderna fångade läsarnas intresse och antalet följare växte så snabbt att flödet utökades till en blogg. Här blandar hon lyxiga väskor med de senaste trenderna från kedjorna i looker där alla ska känna att de har råd med något. En mix som tilltalade Damernas Värld, som länge haft ögonen på Susanne Histrup och nu är stolta att presentera henne som en av profilerna på DamernasVarld.se.
– Susanne är en härlig mode- och stilinspiration. Hennes färgkombinationer och mönstermixar är lekfulla och bloggen är en grym inspirationskälla för alla oss som vill bryta av en svart look. Jag är säker på att våra läsare kommer hitta lika mycket stylingstips i hennes blogg som jag själv gjort, säger Johanna Ewerbring, webbredaktör på Damernas Värld.

Även Sanna Wijkström, Head of Digital Advertising, ser fram emot att kunna involvera Susanne Histrup i kreativa samarbeten framöver.
– Damernas Värld är ledande inom mode och skönhet. Med Susanne Histrup kommer vi nu i ännu högre grad att utvidga vårt erbjudande av konceptuella kampanjer med våra bloggare, säger Sanna Wijkström.

DamernasVarld.se har ca 200 000 unika besökare per vecka. Rekryteringen av Susanne är höstens tredje nytillskott. I september flyttade Instagramprofilen Isastar och makeupbloggaren Malin Hartzell sina beautybloggar till sajten.

DamernasVarld.se har sedan tidigare tio bloggare, bland andra Charlotte PerrelliTilda Bjärsmyr, Valerie Aflalo, Starwoman och Damernas Världs chefredaktör och modechef Martina Bonnier.


För mer info, kontakta gärna:
Johanna Ewerbring, webbredaktör, 073-629 62 76, johanna.ewerbring@bt.bonnier.se
Sanna Wijkström, Head of Digital Advertising, 070-169 30 07 sanna.wikstrom@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.