Följ Bonnier Magazines & Brands

Claes de Faire ny chefredaktör på Resumé

Pressmeddelande   •   Nov 25, 2011 10:06 CET

Efter sju framgångsrika år lämnar Viggo Cavling chefredaktörsjobbet på Resumé.
”Jag är mycket stolt över min tid på Resumé. När jag kom 2004 var Resumé den största och viktigaste branschtidningen i Sverige och det är vi fortfarande 2011.”
 
Ny chefredaktör efter Viggo Cavling blir Claes de Faire, idag redaktionschef på Resumé. Claes är 33 år gammal och började på Resumé 2004.
”Jag har praktiserat i sju års tid för det här jobbet och har massa idéer om tidningen. Jag brinner för Resumé och Resumés journalistik, så på många sätt är det här mitt drömjobb. Vi ska fortsätta utveckla Resumé på alla plattformar”.

Varumärket Resumé är idag Sveriges viktigaste mötesplats för kommunikationsindustrin, som bär långt utanför tidningen. På nätet är Resume.se Sveriges tredje största affärstidning och varumärket bär också en rad andra verksamheter.

”Under min tid har vi startat en rad nya varumärken: Kundens bästa byrå, Sveriges 101 marknadschefer, Resumé TV, Resumés stjärnor, Hela Skånes bästa reklam, Årets reklamlåt och reklambild, bland annat. Många har blivit framgångsrika och jag är övertygad om flera av min ”barn” kommer att få ett långt liv. Jag tycker att vår journalistik, kärnan i allt vi gör, håller en hög klass. Jag vill att vi ska uppfattas som en smart tidning som ger läsarna affärsnytta och fördjupning, samtidigt vi är bäst på breaking news. Det känns tryggt att lämna över till Claes de Faire”, säger Viggo Cavling.

Viggo Cavling går vidare till en tjänst som utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.