Följ Bonnier Magazines & Brands

Claes de Faire blir tf chefredaktör för VA

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2012 14:10 CEST

Claes de Faire tar över ansvaret för Veckans Affärer efter Pontus Schultz som så tragiskt omkom i en cykelolycka för knappt två veckor sedan.

Claes de Faire tillträder omgående som tf chefredaktör för Veckans Affärer samtidigt som han behåller chefredaktörskapet för Resumé.

Helene Liljefors fortsätter som biträdande förlagschef för Bonnier Tidskrifters affärsområde B2B och kommer tillsvidare att rapportera till vd Mats Carleson.

– Jag ser fram emot att ta ansvar även för Veckans Affärer. Det är en duktig redaktion som gör ett mycket bra jobb, och som har en del utmaningar framför sig, säger Claes de Faire
– Jag hoppas jag ska kunna bidra med att göra Veckans Affärer till en fortsatt stark och än bättre publicistisk produkt.

Vd Mats Carleson:
– Efter ytterst sorgliga dagar sedan Pontus hastiga och tragiska bortgång känns det bra att kunna presentera en lösning för Veckans Affärer.
– Claes och Pontus har arbetat länge tillsammans och delade engagemanget som visionärer och att bygga helhetslösningar för såväl läsare som annonsörer.
– Jag är mycket glad över att Claes vill ta detta plötsliga större ansvar.   

Tilläggas kan att Claes de Faire 2007 var med på Veckans Affärers lista över Årets Supertalanger.

För mer information:
Mats Carleson, vd Bonnier Tidskrifter
08 736 50 85, 070 371 00 85

Claes de Faire, tf chefredaktör Veckans Affärer
08  736 30 49, 076 535 65 19

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.