Följ Bonnier Magazines & Brands

Cissi Wallin gravidbloggar på mama.nu

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2014 10:00 CEST

Mediaprofilen Cissi Wallin, 29, väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Linus Blomberg. Från och med nu kommer mama.nu:s besökare att kunna följa hennes graviditet i hennes helt nykläckta gravidblogg.

– Jag är livrädd, euforisk och redan väldigt trött på att vara på smällen. Men att blogga på mama.nu blir nog bra KBT-terapi, säger Cissi Wallin.

Bebisen är beräknad att komma till världen i slutet av februari. I bloggen bjuder hon på sin ärliga upplevelse av att vänta sitt första barn.

– Jag är den blivande adhd-morsan som ibland är övertygad om att någon kommer att ta mitt barn på BB och säger att alltihop bara var ett skämt. Tänkte blogga om den känslan, men också om förväntan, tygblöjor och att vara en kåt strandad val.
– Jag har någon slags idé om att jag ska kunna bolla en unge, en karriär, ett liv på halvtid i New York och att försöka undvika alla besserwisser-morsor. Eller mest av allt kanske att låta bli att bli ett Familjelivs-troll själv.

mama.nu har i dag 15 bloggare, bland andra Frida Fahrman, Carin da Silva, Ann Söderlund och Kitty Jutbring.

– Det känns kanon att ha Cissi hos oss. Jag räknar med att hon kommer röra om i grytan lite och utmana våra föreställningar om hur en mamma ska vara, säger Anne Kolehmainen, redaktör på mama.nu.

– Det känns jättekul att få över Cissi till mama. Hon är en skicklig skribent och vass debattör, så jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans, säger Linda Öhrn, chefredaktör.

mama.nu har cirka 220 000 unika besökare i veckan. Tidningen mama kommer med 13 nummer per år och har cirka 91 000 läsare per nummer.

För mer information kontakta:
Anne Kolehmainen, redaktör mama.nu
08-736 59 73, anne.kolehmainen@bt.bonnier.se

Cissi Wallins blogg:
blogg.mama.nu/cissiwallin

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.

Telefon: 08 736 53 00
Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.