Följ Bonnier Magazines & Brands

Caperio väljer Spoon

Pressmeddelande   •   Sep 07, 2012 08:00 CEST

Spoon har fått uppdraget att jobba med det expansiva IT-företaget Caperios kommunikation i flera kanaler. Först ut är kund- och personaltidningen Soul i ny kostym, med start i november. En omgörning av Caperios webb är också på väg och avsikten är att de olika kommunikationskanalerna ska samverka och stärka varandra.
– Utmaningen ligger i att sprida kunskap och information oavsett media och kanal. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för vårt budskap. Vi valde Spoon för deras breda kompetens inom print och digitala media. Spoon kommer fungera som en vital samarbetspartner och hjälpa oss att förklara och stärka vår idé, säger Hans Edin, marknadsdirektör på Caperio.

Caperio är ett av Sveriges snabbast växande IT-företag med ungefär 185 anställda på fem orter i Sverige. Företaget verkar inom sju olika affärsområden, finansiering, licens, nätverk och säkerhet, telefoni, klient och logistik, server och lagring samt utskrift och dokument.
– Caperio är ett mycket spännande företag att få jobba med. De har höga ambitioner och är enormt framåt så det kändes som vi pratade samma språk redan från första mötet. De har höga krav på att samordna sina budskap i olika kanaler, vilket passar perfekt för oss. Att få vara med och ta ett grepp om alla egna kommunikationskanaler är superspännande och jättekul, säger Anders Ribba, VD för Spoon.

Även Spoon är i ett expansivt skede med flera nya kunder på ingång. Spoon har i dagarna flyttat till nyrenoverade lokaler i Tobaksmonopolet, på Rosenlundsgatan 40, på Södermalm i Stockholm.

Arbetsgruppen på Spoon består av:
Ann Olrin, kundansvarig, Sofia Lundberg, konceptutvecklare, David Linder, AD, Therese Slettengren, redaktör och Patrik Adolfsson, webbutvecklare.

För mer info kontakta:
Hans Edin, marknadsdirektör Caperio, 070 – 688 02 05
Anders Ribba, VD Spoon, 08 – 442 96 21

Spoon är mångfaldigt prisbelönta specialister på redaktionell kommunikation. Spoon arbetar med både tryckta och digitala medier och har mångårig erfarenhet av såväl den svenska som den internationella marknaden. Sedan 2006 är Spoon en del av Bonnier Tidskrifter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.