Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter skickar finalister till Sveriges mest intresserade

Pressmeddelande   •   Feb 19, 2015 14:00 CET

Allt om Mat, Tara och Allt om Trädgård skickar varsin representant till finalen av Sveriges mest intresserade. Det är Anneli Andersson som brinner för glutenfri bakning, Sara Aurora Waters som har design och skapande av kläder som största intresse och Lasse Ullvik som har en passion för trädgårdar. Dessa tre är utvalda att representera Bonnier Tidskrifter, av totalt tio finalister, i finalen. Sveriges mest intresserade är ett projekt där de ledande tidskriftsförlagen i Sverige vill hylla läsarna och tidskriftens betydelse. Vinnaren presenteras den 2 mars.

Med sin passion för glutenfri bakning är Anneli Andersson från Karlskoga ett sant exempel på någon som verkligen brinner för sitt intresse. Nu är Anneli vald till tidningen Allt om Mats representant till Sveriges mest intresserade. Det stora intresset för design och skapandet av kläder har gjort Sara Aurora Waters från Perstorp utsedd till tidningen Taras finalrepresentant. Lasse Ullvik från Ingarö har trädgårdar som sitt största intresse och är vald till Allt om Trädgårds representant.

Anneli, Sara och Lasse representerar tre av tio finalister i tävlingen om att utses till Sveriges mest intresserade – en utmärkelse instiftad av de ledande tidskriftsförlagen i Sverige.

    – Tidskriften är en symbol för vår identitet och vad vi är intresserade av. Vi vill med detta projekt visa hur viktiga våra intressen är för oss och hur viktig tidskriften är för våra intressen, säger Agneta Ljungman, Kommunikationschef Bonnier Tidskrifter.

Tidskriften – en symbol för passion
Sveriges mest intresseradeär en utmärkelse instiftad för att synliggöra och hylla Sveriges riktigt passionerade personer, de som brinner för sitt intresse – tidskriftsläsarna. I tävlingen medverkar närmare 70 olika titlar i jakten på att hitta den riktigt hängivna tidskriftsläsaren. Bland de medverkande titlarna återfinns allt från Allt om Mat, Traktor och Golf Digest, till Tara och Allers. Vinnaren av utmärkelsen presenteras den 2 mars.

Sveriges mest intresserade är ett projekt initierat av vd:arna vid tidskriftsförlagen Aller media, Bonnier Tidskrifter, Egmont Publishing och Albinsson & Sjöberg, med syfte att hylla tidskriftsläsarna och visa på tidskriftens betydelse. Juryn består av Sveriges tidskrifters VD Kerstin Neld (ordförande), representanter från tidskriftsförlagen samt Sofia Ulver,ekonomie doktor, universitetslektor och post doc-forskare i konsumentkultur på Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet.


För mer information, vänligen kontakta:

Agneta Ljungman, Kommunikationschef Bonnier Tidskrifter
076-535 68 50
agneta.ljungman@bt.bonnier.se

Om de medverkande parterna:
Bakom projektet står Sveriges ledande tidskriftsförlag; Bonnier Tidskrifter, Aller media, Egmont Publishing och Albinsson & Sjöberg, samt Tidsam som är Sveriges största tidskriftsleverantör.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.