Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter Sales utvecklar sitt erbjudande inom content marketing

Pressmeddelande   •   Sep 28, 2016 10:45 CEST

Bonnier Tidskrifter Sales är en stark aktör på marknaden när det kommer till att leverera content i sina kanaler med deras kunder som avsändare. Nu stärker de sitt erbjudande ytterligare genom att även vara innehållsleverantör i kundernas egna kanaler.

Prioriterade branscher för den utökade content-satsningen är mode & skönhet, kvinna /livsstil, mat & dryck samt hem & inredning där Bonnier Tidskrifter har hög expertis och trovärdighet.

– För oss är det en naturlig utveckling att vara innehållsleverantör till företag inom segment som vi dagligen bevakar och nu växlar vi upp denna disciplin. Att skapa, förädla och förpacka berättelser är ett hantverk som hela Bonniers organisation är byggd kring och därför är vi marknadsledande i branschen på att göra innehåll som målgruppen vill ha. säger Andreas Sandin, Sales Director Bonnier Tidskrifter.

Projektledare för satsningen på den utökade content-verksamheten är Camilla von Otter, konsult med ett förflutet som ansvarig för Forma Contract och chefredaktör på Vi i Villa, Bonnier Publications.

- Med sin starka organisation i form av analys, kunskap om målgruppen och ett imponerande nätverk av redaktörer, skribenter, stylister och fotografer inom såväl print, digital och rörlig produktion är Bonnier Tidskrifter ett intressant alternativ för många kunder som vill säkerställa kvalitén för content som produceras och distribueras i egna kanaler, säger Camilla von Otter.

Bonnier Tidskrifter Sales producerar i dagsläget redaktionellt innehåll för bland andra Happy Homes och Lundby. Bilagan Lundby living skrivs på svenska och översätts till fyra språk och följer med alla dockskåp som säljs.

– Vi har haft ett jättebra och kreativt samarbete med Bonnier Tidskrifter Sales. Det känns tryggt att arbeta med dem eftersom de är duktiga på innehåll och utformning. Vi har ju en gemensam och stark målgrupp i barnfamiljerna och tillsammans har vi skapat en bilaga av hög kvalitet som uppskattas både av våra återförsäljare och våra kunder. Samarbetet har stärkt vårt varumärke, säger marknadschef Kristin Stafström.

För mer information, kontakta Sales Director Andreas Sandin, Bonnier Tidskrifter Sales 070-620 12 93

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera