Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter och Widespace går skilda vägar

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2016 14:10 CEST

Det senaste året har Bonnier Tidskrifter sett en allt större efterfrågan hos annonsörerna på konceptuella helhetslösningar på flera plattformar. Flera omstruktureringar har skett för att möta annonsörernas totala behov och för att ytterligare öka effektiviteten väljer nu Bonnier Tidskrifter att säga upp avtalet med mobilnätverket Widespace.

– Vi är glada och stolta över att kunna säga att våra starka titlar verkligen hittat till våra läsare i mobilen. Självklart skiljer sig talen åt mellan titlarna men samtliga har idag över 50% av sin trafik från mobila plattformar. För oss är det då naturligt att knyta försäljningen av mobilannonsering närmare oss. Vi kommer självklart sälja detta med egen säljkår, men vi vet att många kunder också enkelt vill köpa den otroliga räckvidd som Bonnier totalt kan erbjuda. Därför är det Bonnier Ad Network som är vår försäljningskanal för räckviddsförsäljning framöver, säger Bonnier Tidskrifters försäljningsdirektör Andreas Sandin.

Bonnier Ad Network har haft en fantastisk utveckling sedan starten i april 2015 och vi är mycket stolta över det genomslag som vi fått på marknaden. Vi fortsätter vår satsning och utveckling på den mobila plattformen och den programmatiska affären, säger John Sjölund ansvarig för Bonnier Ad Network.

Det innebär att Bonnier Tidskrifter framöver stärker sitt befintliga erbjudande med analys, produktion och uppföljning kring konceptuella affärer med starka räckviddsprodukter.

– Det, i kombination med våra starka varumärken är en styrka att fortsätta bygga på framöver för vår del, säger Andreas Sandin.

För mer information kontakta Andreas Sandin, Sales Director på Bonnier Tidskrifter 
08-736 53 00 eller andreas.sandin@bt.bonnier.se 

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.