Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter och Antikbörsen bildar nytt förlag

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2011 14:10 CEST

Bonnier Tidskrifter och Antikbörsens förlag har tillsammans bildat ett nytt förlag med titlarna Antikvärlden och Gård & Torp från Antikbörsens förlag, samt Bonniertitlarna Allt om Fritidshus och Hem & Antik.

– Vi är glada över att genom denna affär kunna presentera ett förlag med fyra välskötta, nischade titlar inom ett av magasinsvärldens starkaste segment, säger Bonnier Tidskrifters vd Ulrika Saxon.

Det nya förlaget kommer att vara ett dotterbolag till Bonnier Tidskrifter och ligga under området Inredning & Mode med publisher Linda Grahn.
– De fyra titlarna kommer att ha stort utbyte av varandra. Vi ser uppenbara synergier och fördelar med att arbeta tillsammans. Likheterna finns där – det är nischade titlar med väldigt trogna prenumeranter som älskar tidningarna. Det är en mycket bra utgångspunkt, säger Linda Grahn.

Sammanslagningen träder i kraft 1 juli och förlagschef blir Linda Grahn.

Winston Håkanson, grundare och huvudägare i Antikbörsens förlag kommer tillsvidare att arbeta kvar som senior utgivare.
– Mina tidningar har sedan länge två skickliga och självständiga chefredaktörer som kommer att fortsätta att ge ut högkvalitativa produkter för en kunnig målgrupp. Det är fantastiskt roligt, säger han.

Vid frågor kontakta Linda Grahn: 0765-356 449, Winston Håkanson: 0708-78 53 90

Inom området Inredning & Mode på Bonnier Tidskrifter ingår förutom Hem & Antik och Allt om Fritidshus även Sköna hem, Skapa stilen, Sköna hem Country Life, Allt i Hemmet, 101 nya Idéer, Damernas Värld, DV Mode, Styleby och Visage

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.