Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter lanserar ny effekttävling – Respons!

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2012 09:00 CEST

Respons! är namnet på den effekttävling som Bonnier Tidskrifter startar i år. Första pris är 250 000 kr i medieutrymme. Kampanjer som gått i någon av Bonnier Tidskrifters varumärken, oavsett plattform, under hösten 2011 eller våren 2012 kan delta.

När Bonnier Tidskrifter Sales Magazine kom ut strax innan påsk blev det officiellt – Bonnier Tidskrifter lanserar en ny tävling, en effekttävling. Kampanjer som gått i någon av Bonnier Tidskrifters varumärken under hösten 2011 eller våren 2012 kan delta. Det spelar ingen roll vilken eller vilka plattformar kampanjen gått i (print/webb/event) men bidragen ska kunna visa någon form av påvisad effekt vad gäller attityd, action eller kännedom.

Första pris är 250 000 kr i medieutrymme, andra pris är 175 000 kr i medieutrymme och tredje pris är 100 000 kr i medieutrymme.

– Vi vet att våra kunder får stor effekt av att annonsera hos oss. Genom att starta den här tävlingen ger vi dem chans att få ännu större effekt eftersom de kan vinna medieutrymme hos oss. Samtidigt får vi en möjlighet att visa andra vad annonsering hos oss kan leda till, det blir en win-win helt enkelt, säger Camilla Sandström, chef för Sales Promotion-avdelningen på Bonnier Tidskrifter.

En jury bestående av tre personer, med Bonnier Tidskrifters annonsdirektör Anna Ericson som ordförande, kommer att nominera fem bidrag som går till final. Finalen sker på eventet Magazine Moment den 10 oktober, där de kunniga gästerna får rösta fram vinnaren efter att ha sett casefilmer på de nominerade bidragen.

– Det känns väldigt roligt att vara en del av juryn och extra kul att våra gäster på Magazine Moment får vara med och ta fram vinnaren. De är ju branschen så det vet vad de talar om, säger Anna Ericson.

Anmälan till Respons! görs på Magazinemoment.se senast den 1 juni.

För mer information om Respons! eller Magazine Moment, kontakta:
Camilla Sandström, affärschef BT Sales/Bonnier Tidskrifter
camilla.sandstrom@bt.bonnier.se, 08 736 58 32
eller besök:
MagazineMoment.se/tavling

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.