Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter förvärvar Tidningskungen.se

Pressmeddelande   •   Aug 16, 2011 09:03 CEST

Bonnier Tidskrifter blir ny majoritetsägare i Mediafy vars verksamhet består av tidskriftsförsäljning via nätet, främst genom Tidningskungen.se. Mediafy har även verksamhet i Norge (Bladkongen.no) och Finland (Lehtikuningas.fi), samt försäljning av prenumerationspaket till företag.

Ända sedan starten har Mediafy utvecklat tjänster inom marknadsföring och försäljning för tidskriftsförlag, och har idag ett dussintal sajter riktade mot konsumenter.

– Mediafy har med sin utbudsbredd visat att maximalt kundfokus lönar sig, vilket gynnar hela tidskriftsförlagsbranschen. Med vår långsiktiga prenumerationsstrategi och Mediafys snabbrörliga inriktning är min tro att vi tillsammans har en ännu starkare grogrund för framtida tidskriftsförsäljning, säger Ulrika Saxon, vd för Bonnier Tidskrifter.

– Bonnier har ett enormt kunnande inom allt som rör tidningar, detta tror vi kommer vara till stor nytta för oss. Genom samgåendet kommer vi snabbare kunna nå vårt mål att bli den ledande europeiska aktören inom prenumerationsförsäljning via Internet, säger Ola Degerfors, vd för Mediafy.

För mer information:
Ola Degerfors,
vd Mediafy AB, Tfn 0733 484262
Johan Sundström, vd Mediafy Magazines AB, Tfn 0701 819050
Ulrika Saxon, vd Bonnier Tidskrifter, Tfn 0706 436065

Mediafy är Nordens största återförsäljare av tidningsprenumerationer, och arbetar med mer än 3500 tidningar, från de största mest välkända titlarna till smala nischtidningar. Mediafy grundades 2001 och finns idag representerat i Sverige, Norge och Finland. Mediafy-koncernen omsatte år 2010 49 MKR och har idag 20 anställda.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.