Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Tidskrifter anställer Head of Influencer och Influencer Specialist från Metro Mode

Pressmeddelande   •   Dec 07, 2016 08:45 CET

Caroline Ensér (t.v.) och Charlotta Malmquist Renstig (t.h). Bildkollage.

Nu stärker Bonnier Tidskrifter upp sitt influencer marketing-team. Det innebär ett förbättrat erbjudande och ännu starkare kontaktytor både mot annonsörer och mot influencers.

- Influencers är en del av vårt kärnerbjudande och vi som marknadsledare behöver leda denna affär in i nästa fas. Det gör vi genom att förstärka vårt influencer marketing-team, säger Andreas Sandin, försäljningsdirektör Bonnier Tidskrifter.

Bonnier Tidskrifter tillsätter Caroline Ensér, från Bonnier Tidskrifter Sales Creative Production som Head of Influencer och Charlotta Malmquist Renstig, tidigare Metro Mode som Influencer Sales Specialist.

- Bonnier Tidskrifter har oerhört starka varumärken som inspirerar och guidar besökare vilket ger oss möjlighet att knyta till oss viktiga profiler och erbjuda leveranskraftigare annonsprodukter. I samarbeten med annonsörer har vi alltid som ambition att leverera marknadens bästa värde och vi ser stora möjligheter att skapa nytänkande samarbeten mellan dem och våra influencers nu när vi tar nästa steg säger Caroline Ensér, ny Head of Influencer.

Influencerteamet kommer att jobba för att både stärka och öka nuvarande affärer, men framförallt för att utveckla den vidare. För att säkerställa spetskompetens inom detta område förstärker Bonnier Tidskrifter också med två externa rekryteringar, Charlotta Renstig (tidigare Metro Mode) som Influencer Sales Specialist och Anna Dahlbäck (tidigare Ticketmaster) som projektledare.

-Vi är mycket glada över att ha rekryterat Charlotta Renstig till vårt team. Hon har under de senaste åren byggt upp en fantastisk affär och har precis det vi söker för att jobba närmare våra Influencers och kunder. Med Anna Dahlbäck och Jenny Ankarstrand som projektledare ser vi till att kampanjerna optimeras och levererar, säger Andreas Sandin.

Bonnier Tidskrifter har flera stora influencers hos sig: Sanna Nielsen, Frida Fahrman, Laila Bagge, Elaine Eksvärd, Camilla Läckberg, Charlotta Flinkenberg, Charlotte Perelli, Jennie Hammar, Cecilia Blankens, Valerie Aflalo och många, många fler.

Våra influencers är våra rockstars. På Bonnier Tidskrifter älskar vi att verkligen ge det bästa till våra besökare och våra annonsörer. Vår nya offensiva influencersatsning, är en tydlig satsning in i framtiden, säger Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter.

För mer information kontakta försäljningsdirektör Andreas Sandin 070-620 12 93 eller andreas.sandin@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.