Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands topprekryterar Sheila Arnell

Pressmeddelande   •   Jun 11, 2018 07:56 CEST

Influencer marketing är en annonsaffär som visar raketresultat för Bonnier Magazines & Brands - och som Nordens största influencernätverk, har man mångdubblat affären i år. Med anledning av det höga trycket stärker Bonnier Magazines & Brands upp med Sheila Arnell som Influencer Sales Specialist.
- Genom sin självklara framtoning, affärsmässighet och erfarenhet av Influencermarketing är jag övertygad om att Sheila kommer att kunna bidra och utveckla vårt erbjudande till nya nivåer, säger Caroline Ensér, Affärsområdeschef Influencers på Bonnier Magazines & Brands.

Sheila Arnell har gedigen erfarenhet från försäljning och kommer närmast från LOPPIgruppen där hon verkat som Head of Influencer Marketing.

- Som Nordens största Influencernätverk behöver vi ha de bästa personerna i teamet. Jag är otroligt glad och stolt över att Sheila har valt att bli en del av Bonnier Magazines & Brands influencerteam och jag ser mycket fram emot att få jobba med Sheila framöver, fortsätter Caroline Ensér.

På frågan om hur det känns att börja jobba på Bonnier Magazines & Brands svarar Sheila:

- Jag är så exhalterad över att få börja jobba med det jag brinner för mest på just Bonnier. Influencer marketing är både roligt, snabbt och utmanande och det känns väldigt kul att få jobba på Bonnier med just detta. Det finns så många möjligheter och jag är övertygad om att vi kommer kunna skapa något fantastiskt tillsammans med alla deras härliga influencers!

Sheila börjar den 6 augusti på Bonnier Magazines & Brands. Även Sheilas blogg, barnplaggsguiden.se flyttar från loppi.se till mama.nu.

För frågor, kontakta:

Caroline Ensér, caroline.enser@mag.bonnier.se, 076-897 9493
Sheila Arnell, barnplaggsguiden@gmail.com, 073-939 9771

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.