Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier Magazines & Brands tillsätter nya tjänsten Digital Conversion Specialist

Pressmeddelande   •   Apr 12, 2018 16:04 CEST

Nu är det klart att det blir Cassandra Lindblom, tidigare Aller Media, som kliver in i den nya tjänsten som Conversion Specialist på Bonnier Magazines & Brands.
- Jag ser så mycket fram emot att få vara med på Bonnier Magazines & Brands resa mot att öka sina digitala konsumentintäkter, säger Cassandra om sin nya tjänst.

I tjänsten som Digital Conversion Specialist kommer Cassandras främsta uppgift handla om att skapa förutsättningar för konverteringar av användare till att bli betalande digitala kunder samt implementera ett konverterande arbetssätt i organisationen. En uppbyggnad som kommer att ske med stöd i data och analys och bli en del i deras nystartade konverteringshub.

– Med sin gedigna hands on-erfarenhet av digital innehållsproduktion och distribution, analys av trafik och användarbeteende och djupa förståelse för innehåll som grund för konvertering och växande affärer passar Cassandra perfekt i denna roll, säger Björn Söderström, Business Accelerator på Bonnier Magazines & Brands.

En viktig del för att skapa ytterligare affärer av det redaktionella innehållet och den befintliga relationen som finns med målgrupperna är kompetensen att kunna läsa av trafikströmmar och utifrån dem optimera trafiken, samt de erbjudanden användaren möts av. Detta ska leda till ökade intäkter från bland annat e-handel, affiliate, digitala kurser, paid content och digitala kringtjänster.

– Det ska bli riktigt kul att få jobba med Bonnier Magazines & Brands välkända och starka digitala varumärken. Det är verkligen en ära! Jag är oerhört glad, spänd och stolt över att få se till att läsare och följare förvandlas till konverterande kunder genom vasst och välarbetat redaktionellt material. Jag har verkligen landat mitt drömjobb, säger Cassandra.

Om Cassandra

Cassandra började som reporter för åtta år sedan på ekonomisajten E24.Hon har tidigare jobbat som bland annat community manager på FAB Media där hon ansvarade för att starta upp och driva den digitala redaktionella satsningen på SOLO, FRIDA och ShapeUp. Hon gick vidare internt till en tjänst som chefredaktör för CHIC och går nu vidare från Aller media där hon som kommersiell redaktör har ansvarat för affiliateaffären på samtliga 15 varumärken.

För frågor, kontakta:

Björn Söderström, Business Accelerator på Bonnier Magazines & Brands, 070-455 72 33‬

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.