Följ Bonnier Magazines & Brands

Bonnier fyller Samsungs nya Galaxy Tab 10.1 med innehåll

Pressmeddelande   •   Jun 15, 2011 10:14 CEST

Tio appar från Bonnier följer med Samsungs nya surfplatta Galaxy Tab 10.1 som släpps den 29 juni – däribland Bonnier Tidskrifters titlar Allt om Mat, mama, Sköna hem, Styleby och Yourlife.

När världens tunnaste surfplatta, Samsungs Galaxy Tab 10.1, kommer till Teliabutikerna den 29 juni är den fylld med nyheter och underhållning från olika företag inom Bonnier. Totalt tio appar är förinstallerade på plattan som förpackas tillsammans med en värdekupong för prenumerationer och premiumtjänster på de medföljande apparna. Sammanlagt får konsumenten magasin, dagstidningar, tv och film till ett värde av cirka 1000 kr.

Peder Bonnier, Head of Digital Media på Bonnier Tidskrifter som är ett av de deltagande bolagen i kampanjen, säger att samarbetet innebär en ny möjlighet att erbjuda attraktiva prenumerationer och andra erbjudanden på Android-plattformar:

– SamsungGalaxy Tab 10.1 är den första Androidplattan på den svenska marknaden som har tillräckligt stor skärm för att passa riktigt bra för medieprodukter.  Vi ser en stark betalningsvilja för produkter i surfplattor, och eftersom vi på Bonnier Tidskrifter tror på läsupplevelsen i plattan vill vi göra det så enkelt som möjligt att upptäcka vårt innehåll.

Produkterna som finns på plattan är dagstidningarna Dagens NyheterDagens industri och Sydsvenskan, magasinen Allt om MatmamaSköna HemStyleby och Yourlife, samt Tv4 Play och SF Anytime.

Karl-Oskar Tjernström, nordisk marknadschef för mobiler och surfplattor på Samsung:

– Genom vårt samarbete med Bonnier erbjuds användaren ett skräddarsytt innehåll av toppklass, som visar Galaxy Tab 10.1 när den är som bäst.

Telia börjar sälja Galaxy Tab 10.1 den 29 juni. Övriga återförsäljare kommer att sälja den från och med 1 augusti.

 

Mer information:

Peder Bonnier, Head of Digital Media, Bonnier Tidskrifter: 070-590 63 45

Magnus Törnblom, ansvarig för företagsinformation, TV4: 070-266 27 12

Jakob Hammarstedt, Head of distribution, SF Anytime AB: 070-814 41 22

Erik Johannesson, nordisk pr-chef, Samsung, 070 99 55 650

(bilden är ett montage)

 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en ledande producent av tv, minneschips, mobiltelefoner och bildskärmspaneler med 190 500 anställda i 68 länder inom åtta oberoende affärsområden. Den konsoliderade försäljningen uppgick under 2010 till 135,8 miljarder dollar. Samsung Electronics Nordic AB omsatte under 2010 9,6 miljarder kronor. Sedan 1992 har företaget vuxit snabbt, har i dag 330 medarbetare och erbjuder det senaste inom mobiler, ljud och bild, IT-produkter och vitvaror. 

Bonnier är en mediekoncern inom tv, dagstidningar, tidskrifter, film, böcker och digitala medier. Med vår bas i de nordiska länderna och betydande verksamheter i bland annat USA, Tyskland, Storbritannien och Östeuropa är vi verksamma i 17 länder världen över med fler än 10 000 medarbetare. Vi har publicerat högkvalitativa medieprodukter sedan starten 1804. Bonnier står för entreprenörskap och har alltid kombinerat ett genuint engagemang för det fria ordet med ett affärsmässigt tänkande. Bonnier är helägt av familjen Bonnier, som i dag driver bolaget i sjunde generationen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.