Följ Bonnier Magazines & Brands

Blossom Magazine går upp i ToppHälsa

Pressmeddelande   •   Okt 20, 2011 10:10 CEST

Efter 1,5 år som självständigt titel går nu Blossom Magazine upp i ToppHälsa.

Det innebär att ToppHälsa stärker sin upplaga samtidigt som Blossom Tainton Lindqvist från och med nu blir en återkommande, stark profil i ToppHälsa, som tidningens nya coach.

– Efter snart två intensiva år som gått väldigt fort, varit slitiga men otroligt roliga, är det nu dags att borsta av vingarna och flyga vidare. Det har gått bra, men inte tillräckligt bra och det är förstås tråkigt. Men det är en del av livet. Man måste våga satsa fullt ut. Ibland vinner man, ibland inte. Så jag slickar såren, sörjer en skvätt och sedan full rulle mot nya äventyr! säger Blossom Tainton Lindqvist.

– Jag fortsätter att göra det jag gör bäst, att coacha och inspirera människor till att blomma och skapa den mest storslagna version av sig själva, genom att bygga upp sig fysiskt och mentalt.

– ToppHälsa och jag är "gamla" vänner som haft mycket roligt ihop tidigare, och jag ser väldigt mycket fram emot att ta upp det samarbetet igen. Det är ett härligt och kompetent gäng som gör ett superbra magasin som jag gärna är en del av och hoppas kunna förhöja ytterligare. Vi har ju mycket gemensamt och våra läsare får det bästa av två världar.

Frida Boisen, chefredaktör på ToppHälsa:

– Vi har tidigare haft ett jättebra samarbete med Blossom eftersom hon under flera år har varit en stark profil för ToppHälsa. Det ska bli så kul att få jobba med Sveriges härligaste hälsoinspiratör igen, både i tidningen och på ToppHälsas resor och event.

För vidare frågor:
Frida Boisen, chefredaktör ToppHälsa: 0703-00 27 40, frida.boisen@topphalsa.se


ToppHälsa har 116 000 läsare (Orvesto 2011:2) och Blossom Magazine har 45 000 läsare (Orvesto 2011:2).

Pressbilder finns att ladda ner nedan.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.