Följ Bonnier Magazines & Brands

Apple hyllar Sköna hem+ och Trendenser

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2012 13:00 CET

Apple har utsett årets bästa appar i Sverige och Bonnier Tidskrifter fick två hedrande omnämnanden. Trendenser och Sköna hem+ utsågs till de bästa apparna för tidningar/magasin.
– Vi har arbetat länge och konsekvent med att skapa unika, anpassade och användarvänliga produkter för läsplattor och det är alltid roligt att se att det uppskattas, säger Peder Bonnier, Head of Digital på Bonnier Tidskrifter.

Bonnier Tidskrifters framfart på den digitala magasinsmarknaden ger resultat. 2011 utsåg Apple modemagasinet C Mode, som baseras på carolinesmode.com, till App of the Year Runner Up i Sverige. Nu har Apple på nytt spanat trender och händelser under året som gått för att kunna utse de bästa apparna 2012.
I kategorin för bästa tidningar och magasin på iPad – Tidningskiosken – är två av sex utvalda titlar från Bonnier Tidskrifter.  Och båda två, Trendenser och Sköna hem+, är månadsmagasin som riktar sig till inredningsintresserade.

Trendenser, som bygger på Frida Ramstedts framgångsrika blogg trendenser.se, lanserades i slutet av maj i år och har snabbt blivit en succé. iPadmagasinet är på engelska och riktar in sig på Skandinavisk inredning och design. Trendenser utsågs i år dessutom till Newsstand App of the Year även i Finland, Norge och Danmark.

Sköna hem+ kom ut med sitt första iPadnummer redan i november 2010, och är en snabbare och mer avskalad version av Sköna hem med de bästa godbitarna från månadens nummer.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.