Följ Bonnier Magazines & Brands

Antikdagen – årets fyndfest!

Pressmeddelande   •   Sep 06, 2016 10:05 CEST

Antikdagen med över 200 utställare bjuder på ett fantastiskt utbud. Foto: Anders Norrsell

Lördagen den 17 september har det blivit dags för årligen återkommande Antikdagen att slå upp portarna för elfte gången. Drygt 200 utställare från hela landet säljer antikt och retro av hög kvalitet – från 1700-talssilver till 50-talsporslin.

Antikproffs trängs med nyfikna second hand-köpare runt borden med antikviteter, retro och samlarprylar i Solnahallen. Även några av landets främsta antikexperter cirkulerar i lokalen för att under dagen utse de bästa utställarborden.

– Antikdagen har gott rykte i branschen. Hit återvänder välkända antikexperter och antikhandlare varje år, för de vet att här kan man hitta små guldkorn. Kvaliteten på föremålen är ovanligt hög, för det är bara privatpersoner med ett genuint intresse för antikt och retro som ställer ut. Jag kan utlova fantastiska fyndchanser till bra priser, säger Cecilia Lindblom, chefredaktör för tidningen Hem & Antik som håller i arrangemanget.

Solveig Nyberg, utställare från Nacka, har varit med många gånger tidigare och uppskattar att utställarna är privatpersoner som inte ställer ut på andra mässor.

– Jag hittar något varje år! Mångfalden av utställare gör att man alltid hittar något oväntat och kul, säger hon.


Fakta om Antikdagen

Datum:17 september kl. 11.00 - 16.00
(Prenumeranter av Hem & Antik får komma in redan kl. 09.30)

Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Stockholm

Inträde: 100 kr (80 kronor för prenumeranter)För mer information kontakta:

Lena Sjödell, projektledare

0705-10 27 84, lena@sjodell.se

Cecilia Lindblom, chefredaktör för Hem & Antik

08-736 52 03, cecilia.lindblom@hemochantik.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.