Följ Bonnier Magazines & Brands

Anna Zethreaus - Creatives nya ansikte

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2013 10:30 CET

Anna Zethreaus, senast chefredaktör för Allt i Hemmet, tillträder i november som Creative Director för Bonnier Tidskrifters affärsområde Creative Sales.

När Bonnier Tidskrifters säljavdelning lanserade affärsområdet Creative Sales för fyra år sedan möttes det av ett stort intresse från annonsmarknaden. Nu är det dags för Creative Sales att ta ett nytt stort steg genom att tillsätta en av förlagets starka redaktionella profiler som Creative Director.

Anna Zethreaus, som tillträder som Creative Director under november, har arbetat på Bonnier Tidskrifter sedan 1995. De senaste åren har hon varit chefredaktör för Allt i Hemmet och där iscensatt en omfattande modernisering av varumärket, vilket har mottagits bra av annonsmarknaden. Även från sin tid som chefredaktör för mama och Family Living är Anna van att utveckla kreativa kommersiella samarbeten och förstå målgrupper.
– Som Creative Director ser jag det som mitt främsta uppdrag att sälja kreativitet och redaktionell trovärdighet i en och samma förpackning. Jag tror att det är viktigt att göra idéburna koncept och inte bara fasta format. Bonnier Tidskrifter har de starkaste och vackraste varumärkena, det ska vara roligt att göra affärer med oss och framför allt – det ska ge effekt! Vi ska visa att vi har hela wow-faktorn! säger Anna Zethreaus.

– Jag är jättenöjd med att Anna börjar som Creative Director. Anna har ett bra öga för både den redaktionella integriteten och annonsörernas behov. Hon har en perfekt profil för en marknad som befinner sig i ständig utveckling, säger Bonnier Tidskrifters annonsdirektör Cecilia Cherif.

För vidare frågor kontakta:
Anna Zethreaus, tillträdande Creative Director BT Sales, 08 736 53 75, anna.z@aih.bonnier.se
Cecilia Cherif, annonsdirektör Bonnier Tidskrifter, 08 736 5404, cecilia.cherif@bt.bonnier.se


Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare ska Bonnier Tidskrifter erbjuda läsarna produkter som underhåller, berikar, vägleder, inspirerar – och helst överträffar läsarnas förväntningar.

Bonnier Tidskrifters verksamhet innefattar tidskriftsutgivning, kundtidningsproduktion, digitala produkter som webb och magasin för läsplattor, event böcker och kurser. Förutom Sverige har Bonnier Tidskrifter utgivning i Norge, Danmark, Holland och Belgien.

Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.