Följ Bonnier Magazines & Brands

Anna Liljeberg ny chefredaktör för tara

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2016 10:20 CET

Anna Liljeberg lämnar Egmont förlag för Bonnier Tidskrifter och tar över rodret på tara efter Ann Fredlund, som tidigare gått till Allt om Trädgård.

Anna Liljeberg kommer senast från Hus & Hem på Egmont förlag, där hon varit chefredaktör sedan 2007.

Innan dess har hon bland annat varit bilagechef och nöjeschef på Expressen, där hon både startat och drivit olika magasin.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med tara! Att få göra en tidning för kvinnor i sin allra bästa ålder (det vill säga min!) känns inspirerande, viktigt och mycket roligt, säger Anna, som börjar som chefredaktör på tara i februari.

– Jag är verkligen glad över att Anna tackat ja till att börja på tara! Hon har all den publicistiska erfarenhet som behövs för att leda ett så stort och framgångsrikt magasin som tara framåt, samtidigt som hon ju är mitt i målgruppen själv, säger Åsa Rydgren, förlagschef på Livsstils-området inom Bonnier Tidskrifter.

För mer information:

Anna Liljeberg, ny chefredaktör för tara: 070 667 34 06. anna.liljeberg@egmont.se

Åsa Rydgren, Publisher Bonnier Tidskrifter:  070 688 54 14. asa.rydgren@bt.bonnier.se

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.