Följ Bonnier Magazines & Brands

Anna Ericson ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2011 11:55 CEST

Rekryteringen av en ny annonsdirektör till Bonnier Tidskrifter har pågått sedan i somras, och nu är det klart. Anna Ericson, idag försäljningsdirektör på Schibsted Tillväxtmedier, tillträder tjänsten som annonsdirektör i januari 2012.

Urban Sandström, idag tf annonschef på Bonnier Tidskrifter, tillträder samtidigt tjänsten som biträdande annonsdirektör.

– Annonsmarknaden har utvecklats på ett fantastiskt sätt de senaste åren vad gäller annonsörernas allt högre kunskap och mer sofistikerade efterfrågan på våra varumärken. Den utvecklingen vill vi möta på ett ännu kraftfullare sätt, där vi med Anna Ericson i spetsen för BT Sales bygger ett riktigt dream team, säger Ulrika Saxon, vd Bonnier Tidskrifter.

Anna Ericson har lång erfarenhet från printmedia, utöver de senaste årens kompetensutveckling kring digitala medier. Hon var annonschef på Aftonbladet åren 2005-2010, och dessförinnan bland annat vd för Branschförlaget, ett bolag inom Bonnier Affärsinformation.

– Tjänsten innebär att jag kommer att arbeta med populärpress som ligger mig varmt om hjärtat. Att Bonnier Tidskrifter dessutom är marknadsledare inom segmentet gör uppdraget än mer utmanande och roligt. Jag ser fram emot att tillsammans med företagets ledning och medarbetare fortsätta utvecklingen av en redan framgångsrik verksamhet, säger Anna Ericson.

Kontaktpersoner:
Anna Ericson, tel 070-676 23 68
Ulrika Saxon, tel 070-643 60 65

Bonnier Tidskrifter är ett av Sveriges ledande mediaföretag, med över 50 varumärken, och en omsättning på ca 1,4 mkr och drygt 450 anställda. Verksamheten omfattar magasin, digitala produkter och tjänster, böcker, events, kursverksamhet, custom publishing, m.m.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.