Följ Bonnier Magazines & Brands

Andreas Sandin ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter

Pressmeddelande   •   Mar 23, 2016 08:59 CET

Ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter är Andreas Sandin, som närmast kommer från tjänsten som försäljningsdirektör för Dagens Industri och Dagens Nyheter.

Sveriges ledande utgivare av magasin Bonnier Tidskrifter med titlar som Damernas Värld, Allt om Mat och Sköna Hem har fått en ny annonsdirektör. Det är Andreas Sandin som tar över, närmast kommer han från rollen som försäljningsdirektör på Bonnier News där han i dag ansvarar för print, digitalt och konferens.

– Det ska bli otroligt kul att börja på Tidskrifter. Att jobba med starka varumärken är något jag gjort de senaste åren och att hjälpa annonsörer att nå resultat genom närvaro i alla kanaler är något jag verkligen gillar. Ett drömuppdrag helt enkelt, säger Andreas Sandin.

Han har en bakgrund från bland annat Dagens Nyheter, Posten och Torget.se, och han tillträder det nya uppdraget på Bonnier Tidskrifter den 1 maj.

– Andreas är en erfaren och omvittnad kompetent ledare när det gäller försäljning. Det ska bli mycket roligt att få honom till oss, säger Lars Dahmén VD Bonnier Tidskrifter.

För mer information, kontakta:
Lars Dahmén, VD Bonnier Tidskrifter, 070-783 18 48.
Andreas Sandin, Annonsdirektör Bonnier Tidskrifter,  070-620 12 93.

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.