Följ Bonnier Magazines & Brands

Allt om Mat+ släpps i Ipad

Pressmeddelande   •   Jun 30, 2011 14:48 CEST

Allt om Mat fortsätter att utveckla varumärket med ytterligare en produkt, Allt om Mat+, för Ipad och läsplattor som bygger på Android. Allt om Mat+ är en veckotidning med fokus på recept från huvudtidningen.

– Det är väldigt roligt att vi nu kan erbjuda våra läsare fler möjligheter att läsa Allt om Mat och få inspireras av tidningens fantastiska receptbank, säger chefredaktör Katrin Alström. Läsplattorna är på frammarsch i Sverige och vi hoppas på att nå nya målgrupper genom att helt enkelt finnas där läsarna har behov av det – i papperstidningen, på läsplattan, i datorn och i telefonen.

–Inte minst läsplattan är bra när det handlar om praktisk matlagning. Den är enkel att ha med i köket och det är lätt att tydligt ta del av recepten. Och så blir det väldigt snyggt och inspirerande, både bilder och layout får en härlig skjuts!


Den nya veckoutgåvan av Allt om Mat+ kostar 15 kr och går att ladda hem från Applestore eller Android market. Allt om Mat+ finns också förinstallerad på Samsung Galaxy Tab 10.1 och 8.9. Innehållet är en del av pappersutgåvan, med huvudfokus på recept. Vissa utgåvor kommer att innehålla teman och recept som inte finns i papperstidningen.


_________________________________________________________________________________

Mer information: Kontakta Jan Elgerud, Allt om Mat, tel 08-736 50 81, mobil 0708-230 119, e-post jan.elgerud@aom.bonnier.se

Allt om Mat är Sveriges största mattidning, med 542 000 läsare (Orvesto helår 2010). Tidningen firade 40-årsjubileum i höstas och har genom åren utvecklat en rad nya produkter och affärer inom varumärket; matlagningskurser, event, resor, nischtidningar, kokböcker, cd-produktioner, vinklubb och en stor webbsajt, alltommat.se. Allt om Mat:s vinrecensioner finns också som vinapp i mobilen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.