Följ Bonnier Magazines & Brands

Allt om Mat lanserar Sveriges bästa vinapp

Pressmeddelande   •   Feb 02, 2016 15:00 CET

Nu är den här: först ut ur Bonnier Tidskrifters nya appfabrik: Allt om Mat:s Vinapp, där Allt om Mat:s vinexperter provat, betygsatt och recenserat alla viner i Systembolagets ordinarie sortiment.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra läsare Vinappen, den första vinappen där samtliga nyheter i vinhyllan direkt laddas ner med betyg av våra experter samtidigt som vinerna släpps i butik, säger Mona Johansson, chefredaktör Allt om Mat.

Allt om Mat:s nya vinapp är den första appen ut ur Bonnier Tidskrifters nya appfabrik.

– Vi är extremt stolta över Allt om Mat:s vinapp. Precis så här ska vi arbeta med vår digitala utveckling. Para ihop våra starka varumärken med landets bästa experter, och erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder som vi vet att de efterfrågar. Tjänster som gör våra läsares liv enklare, säger Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter.

Projektledare för appen är Oscar Söderlund, digital expert på Bonnier Tidskrifters marknadsavdelning.

– Vi vet att många av våra mat- och vinintresserade läsare värdesätter våra vinexperters betyg och omdömen när de ska göra sina inköp. Här kunde vi utveckla en produkt för våra läsare, så att de direkt när de står vid hyllan på Systembolaget får veta exakt vad vår vinpanel anser om vinerna, säger Oscar Söderlund.

Andra smarta funktioner i Allt om Mat:s vinapp innefattar kartfunktion till närmaste Systembolag, lagerstatus där du kan se vilka viner som Systembolagen i ditt område har i butik och att samtliga viner sökbara på pris, namn, typ av vin, varunummer, land eller region.

– Dessutom kan man sätta sina egna betyg på vinerna och spara i sin inköpslista, säger Oscar Söderlund.

Allt om Mat:s vinapp finns tillgänglig i iTunes App store och är gratis att prova. Vill du kontinuerligt ha uppdateringar av alla vinnyheter som Allt om Mat:s vinpanel löpande provar och recenserar kostar prenumerationen 20 kronor i månaden eller 129 kronor per år.

 Ladda ner appen redan idag!

För mer information kontakta

Chefredaktör, Allt om Mat Mona Johansson, mona.johansson@aom.bonnier.se 0705 10 99 410

Digital chef, Bonnier Tidskrifter Frida Boisen, frida.boisen@bt.bonnier.se 0703 00 27 40

Projektledare, Vinappen, Oscar Söderlund: oscar.soderlund@bt.bonnier.se 0765 35 64 45

Allt om Mat är Skandinaviens största mattidning med 462.000 läsare (Orvesto Konsument 2015:2) och 300 000 unika besökare i veckan på alltommat.se (Kiaindex). Sedan 1995 delar Allt om Mat varje år ut Gyllene glaset, Sveriges mest prestigefyllda vinpris, som går till en vinmakare eller ett vinhus som har utmärkt sig för hög kvalitet med viner i egen stil som berikar den svenska marknaden. Varje år ger Allt om Mat ut tre kokböcker och arrangerar flera matresor världen runt. 

Som Sveriges ledande tidskriftsutgivare erbjuder Bonnier Tidskrifter produkter som underhåller, berikar, vägleder och inspirerar.
Telefon: 08 736 53 00. Besöksadress: Sveavägen 53, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.