Följ Bonnier Magazines & Brands

Allt om Mat börjar med matkasse!

Pressmeddelande   •   Jun 11, 2013 09:15 CEST

I mitten av augusti lanserar Allt om Mat, Sveriges äldsta och största mattidning, Allt om Mat-kassen. Matkassen görs i samarbete med Middagsfrid, pionjären och en av de största aktörerna i Sverige vad gäller matkassar.

Allt om Mat-kassen kommer att levereras i stora delar av Sverige och bestå av förstklassiga ingredienser och Allt om Mat:s bästa recept. Precis som i tidningen är alla recept provlagade av Allt om Mat:s unika provkök.
– Vi är mycket glada för samarbetet med Middagsfrid. De har lika höga krav på kvalitet vad gäller råvaror som vi har, säger Allt om Mat:s chefredaktör Mona Johansson och fortsätter:
– Allt om Mat:s och Middagsfrids gemensamma matfilosofi innebär att matkassen som kunderna får håller mycket hög kvalitet, vi lovar minst 25 % ekologiskt i kassen och grönsakerna är odlade och utvalda efter säsong. Fisken kommer från hav med rikliga bestånd och köttet är svenskt. Vi garanterar att ingen rödlistad fisk kommer att förekomma i Allt om Mat-kassen.

Victor Theander på Middagsfrid ser samarbetet som banbrytande inom både mattidningar och matkassar:
– Vi är väldigt stolta och glada över att Allt om Mat väljer oss som samarbetspartner för detta och vi ser det som ett kvitto på att vi lyckas väl med vårt genomgående fokus på kvalitet i alltifrån maten till logistiken.

Allt om Mat-kassen kommer att bestå av tre välkomponerade vardagsmiddagar och en lyxigare fredagsmiddag. Recept och mat för 4 dagar för 4 personer kommer att kosta 825 kr.
Prenumeration på Allt om Mat-kassen beställer man på: www.alltommatkassen.se

Har du frågor vänd dig gärna till:
Mona Johansson, chefredaktör på Allt om Mat
mona.johansson@aom.bonnier.se
08–736 52 92

Victor Theander VD Middagsfrid
victor.theander@middagsfrid.se
073-983 59 00

Allt om Mat, som startades 1970, är Sveriges äldsta och i särklass största mattidning. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att skapa god och vällagad mat och har en receptbank med tusentals provlagade recept.

Middagsfrid startade 2007 och var först i Sverige med att erbjuda hemleverans av middagsmat. I dag är de en av marknadens absolut största aktörer. Middagsfrid arbetar också med opinionsarbete för att få livsmedelsbranschen att ta fram bättre matvaror.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.