Följ Bonnier Magazines & Brands

Åhléns i samarbete med STYLEBY - släpper kollektion med WERA

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2018 10:30 CEST

Elina Grothén (digital redaktör STYLEBY), Jonna Bergh (chefredaktör STYLEBY), ​Linda Ramstedt (designer WERA), Carin Wester (desginchef Åhléns) och Anna Hönig (inköpare WERA).

När kläderna från Åhléns varumärke WERA når butikerna nu i höst, kommer de med ett nytt uttryck och ny logotyp. Dessutom kommer en exklusiv kollektion designad av stilsäkra STYLEBY att finnas med.
-
 Wera och STYLEBY kändes som en perfect match då båda de varumärkena delar samma estetik och arbetar med tidlös stil, modernt och smickrande, med kvalitet och en tvist som överraskar och blir något personligt, säger Carin Wester, designchef på Åhléns.

STYLEBY är Bonnier Magazines & Brands spjutspetstitel inom mode och skönhet och har sen 2011 etablerat sig som en av de största modemagasinen i Sverige. Med sin stilsäkerhet och bredd av avantgarde som motivering, nominerades STYLEBY till priset “Årets Tidskrift Populärpress Print” 2017 av Sveriges Tidskrifter.

När det blev frågan om ett designsamarbete tillsammans med Åhléns och varumärket WERA så kändes det självklart för Jonna Bergh, chefredaktör på STYLEBY att tacka ja:
- Att göra en STYLEBY-kollektion för WERA är en dröm som går i uppfyllelse. Kollektionen är chic, underfundig och smart – precis som både STYLEBY och WERA. Det är vår absoluta övertygelse att plaggen kommer att överleva många garderobsutrensningar både ur kvalitets- och stilperspektiv. Vi är jättestolta över det vi har skapat tillsammans, säger Jonna.

STYLEBY-kollektionen omfattar 15 plagg, en scarf, två väskor och ett par skor – klassiska plagg men också med inslag av sport- och westerninfluenser. Grundfärgerna i kollektionen är svart, vit och mörkt blå med inslag av höstens stora trendfärg – orange. Flera av plaggen har detaljer designade för att kunna stylas på många olika vis ihop med vita accessoarer.

- Vi är glada över att kunna presentera nya WERA med både klassiker och nya spännande modedetaljer för säsongen. Att vi även gjort en unik kollektionsdel i samarbete med STYLEBY känns extra kul. Vi vill samarbeta med duktiga människor i den svenska modebranschen och vårt WERA-koncept passar fint med STYLEBY:s modeuttryck, säger Maria Gemzell, Modechef på Åhléns.

Nya WERA och samarbetskollektionen med STYLEBY finns tillgängligt på Åhléns alla varuhus och åhlens.se från och med v.36.

För frågor:

Kontakta Jonna Bergh, chefredaktör STYLEBY, jonna@styleby.nu, 070 623 94 05

Varje dag inspirerar, underhåller, engagerar och utbildar vi Sveriges befolkning via våra livsstilsmagasin, specialtidningar, digitala produkter såsom våra sajter, sociala medier, nyhetsbrev, mobila tjänster, webb-tv samt genom Nordens största influencernätverk. Vi ger även ut böcker samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor, kurser och event. Telefon: 08-736 53 00. Besöksadress: Torsgatan 21, Stockholm.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.