Följ Bonnier Magazines & Brands

Träffa Allt om Mat-redaktionen på Årets Kock 2018!

Nyhet   •   Sep 26, 2018 14:01 CEST

I helgen den 28-29 september är det äntligen dags att kora Årets Kock. Tävlingen firar 35-årsjubileum, och nytt för i år är att allmänheten bjuds in för att följa finalisterna på nära håll. Allt om Mat samarbetar med Årets Kock och kommer att finnas på plats under finaldagarna för att bjuda besökarna på smakprover och smarta kökstips.

– Jag är jättestolt över vårt samarbete med Årets Kock, säger Suzanne Ribbing, chefredaktör på Allt om Mat.

Den 28-29 september är det dags för SM i professionell matlagning i Kungliga Tennishallen i Stockholm. Årets Kock ska koras för 35:e året i rad, och nytt för i år är att tävlingen är öppen för allmänheten. Åtta tävlingskök kommer att byggas upp och besökarna får följa finalisternas väg till den perfekta tävlingsrätten. Vinnaren koras på eftermiddagen lördagen den 29 september.

För första gången är magasinet Allt om Mat samarbetspartner till Årets Kock.

Redaktionen finns på plats under finaldagarna, och bjuder i sin monter på en nostalgisk smakresa i från första numret 1970 fram till i dag. Förutom att bjuda på smakprover och smarta kökstips får besökarna också en inblick i framtidens mat.

– Alla kockarna i finalen ligger verkligen i framkant med sin matlagning, och jag ser fram emot att få dela med mig av vinnarens mat i kommande nummer av Allt om Mat, säger Suzanne Ribbing, chefredaktör på Allt om Mat.

OM TÄVLINGEN

De åtta finalisterna lagar sin finalrätt på tid. Förutom smakjuryn finns jurygrupper som bedömer kunskaper om råvaror, hygien, teknik och handlag i matlagningen.

Läs mer om finalisterna och tävlingen på www.alltommat.se.

För frågor, kontakta:

Suzanne Ribbing, chefredaktör Allt om Mat, suzanne.ribbing@mag.bonnier.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.