Följ Bonnier Magazines & Brands

mama satsar mer på skönhet och hälsa – förstärker redaktionen

Nyhet   •   Nov 03, 2014 16:10 CET

Livsstilsmagasinet mama satsar mer på skönhet och hälsa och förstärker sitt team med Emma Nybom Johansson som blir ny skönhetsredaktör och bloggare på mama.

Tidigare har Emma Nybom Johansson bland annat arbetat som skönhetsredaktör på Cosmopolitan. Tillsammans med Hanna Robinell driver hon ”Snygg – helt enkelt”, en skönhetspodcast riktad till småbarnsmammor.

– 2015 kommer mama att satsa mer på skönhet och hälsa, därför behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare en person. Det känns fantastiskt att kunna rekrytera Emma, säger Linda Öhrn Lernström, chefredaktör på mama.

– Det är superkul att få jobba med mama och denna fantastiska målgrupp som jag själv både tillhör och brinner för. Jag hoppas att jag kan bidra med mycket skönhetspepp och en snyggare vardag till alla härliga mamas därute, säger Emma Nybom Johansson.

Emma började blogga på mama.nu den 1 november, och hennes första nummer som skönhetsredaktör är mama nr 4, som finns i butik den 19 mars 2015.

För mer information, kontakta:
Linda Öhrn Lernström, chefredaktör mama, 
08-736 53 49, linda@mama.bonnier.se


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.