Följ Bonnier Magazines & Brands

Din stund – Magazine Moment

Nyhet   •   Jun 28, 2013 14:30 CEST

Alla är värda ett Magazine Moment! Det är budskapet i kampanjen som ska påminna om den härliga känslan av ett riktigt magasin och lyfta fram Bonnier Tidskrifters varumärken.

Uttrycket har tidigare kommunicerats mot annonsörer och byråer via Bonnier Tidskrifters populära event Magazine Moment, men nu tas det även ut till läsarna.

Märkning av magasin
Kampanjen inleddes i juni 2013 med att alla Bonnier Tidskrifters titlar fick den gula märkningen "Din stund. Magazine Moment.". De som köpte två Magazine Moment-märkta magasin på Pressbyrån fick en mascara från Makeup Store.
– Vi vill etablera begreppet Magazine Moment, som syftar till att påminna om den stund man upplever med sitt magasin. Den alla är värda. Ett Magazine Moment. Det blir också en kvalitetsmärkning för våra tidskrifter, säger Bonnier Tidskrifters kommunikation & reklamchef Agneta Ljungman.

Instagramtävling om resa till Västindien
Tidskriftsläsarna hade chans att vinna en resa till Magazine Beach i Västindien när de delade med sig av sina bästa magasinögonblick på Instagram under hashtaggen #magazinemoment. De hundra bästa bilderna belönades med helårsprenumerationer.

Magazine Moment på bio
Under sommaren 2013 samt januari-februari 2014 visades magasinögonblick med sex av våra största varumärken (amelia, mama, Damernas Värld, Sköna hem, M-magasin och Allt om Mat) i biosalongen och på sf.se.
I december 2013 gick filmerna även i TV4. Du kan se samtliga filmer här.

För mer information, kontakta
Agneta Ljungman, chef för Bonnier Tidskrifters avdelning Kommunikation & Reklam
08 7365097/076 5356850
agneta.ljungman@bt.bonnier.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.