Följ Bonnier Magazines & Brands

Antikdagen 2018

Evenemang

Tusentals besökare trängs i Solnahallen under Antikdagen.
13
OCT
Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna, Stockholm

Hem&Antik bjuder in till årets fyndfest!

Lördagen den 13 oktober har det blivit dags för Hem&Antiks stora fyndfest Antikdagen att slå upp portarna för trettonde året. Omkring 200 utställare från olika delar av landet säljer antikt och retro av hög kvalitet – från 1700-talsböcker till 1950-talsporslin.

Antikproffs trängs med nyfikna second hand-köpare runt borden med antikviteter, retro och samlarprylar i Solnahallen. Även några av landets främsta antikexperter cirkulerar i lokalen för att under dagen utse de bästa utställarborden.

– Antikdagen har gott rykte i branschen. Hit kommer välkända antikexperter och antikhandlare varje år, för de vet att här kan de hitta riktiga guldkorn. Kvaliteten på föremålen är ovanligt hög, för det är bara privatpersoner med ett genuint intresse för antikt och retro som ställer ut. Jag kan utlova stora chanser att hitta fantastiska fynd – dessutom till bra priser, säger Cecilia Lindblom, chefredaktör för tidningen Hem&Antik som arrangerar det populära evenemanget.

Antikdagen har blivit en mötesplats för alla som gillar gamla saker, här träffar man likasinnade och utbyter både erfarenheter och prylar. Det är en trevlig stämning där alla utställare gärna delar med sig av sina gedigna kunskaper.

Vad ska man då satsa på just nu?

– Mycket är väldigt prisvärt. Allmoge, silver och Stig Lindberg-prylar har alla sjunkit i pris de senaste tio åren. Men det viktigaste är ändå att köpa sånt man gillar, saker man kan leva med, och strunta i tillfälliga trender, menar Cecilia Lindblom.

Besökare kan även träffa Hem&Antiks redaktion i vimlet ­­– och bli fotograferade med sina fynd i fotohörnan.

Välkommen till årets största fyndfest!

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.